2021 Kış Bahçesi Dekorasyon Önerileri

Eğer güzel bir balkonunuz varsa eski günlerde güzel vakit geçirebilirsiniz. Verandalarınızı, teraslarınızı ve balkonlarınızı kolayca kış bahçesine dönüştürebilirsiniz. Balkonda güzel bir manzara var, balkonda güzel bir balkon var, eski bina sisteminde çok fazla alan var ve atmosferde de bol miktarda yer olması mümkün. Bu mekanların tasarımlarını kullananların evlerinin mimarilerine göre şekli yer almaktadır. Kimileri kendi dairelerini, balkonlarını değerlendirirken, kimileri de kış bahçesi tasarımını uygulayabilecek evleri tercih ederler. Hatta bazı dairelerde, müstakil evlerde, bahçeli alanlarda hazır kış balkon olanakları da bulunmaktadır. Kış balkon yapımındaki en temel amaç, dinlenmeye ve estetik dekorasyona kapı ev, konforlu taşınabilir oluşturulmak istenilmesidir. Aradığınızı görebilmek istiyorsanız. Gündelik hayatın koşturmasından, stresten sıyrılmak isteyenlerin tercih ettikleri son dönem mimari örneklerinden biridir. Bu bahçelerde konsept ve tema bazlı olarak da örnekleri tasarlamak mümkündür.

Çadırlı Kış Bahçesi

Kış Bahçesi Nedir?

Kış bahçesi denildiğinde, evinizin ya da yazlık evlerinizin balkonlarının boyutlarına ve görünümlerine göre, bir tasarım ortamından bahsedilmektedir. İşinizi kolaylaştırmak için yiyecekleri de kullanabilirsiniz. Yani balkon camekan şekilde kesilir. Çünkü kışın soğuk hava koşullarında açık alanda oturmanın hiçbir ehemmiyeti yoktur. Ayrıca burada uygun bitki floralarının düzenlenmesinin de imkanı vardır. Bu yüzden nasıl kullanılacağını bilmek önemlidir. Bunlar aşağıdaki bağlantılar altında verilir: Isınma ortamının sıcaklığı Camekan alanları, ısı yalıtımının büyüklüğü Balkon ekstra yapılanmanın mümkün olup olmayacağı (ısıtma tesisatı, şömine vb.) Bu balkonun sürekli kullanılıp kullanılmadığı da önemlidir. Eğer sürekli kullanılan bir balkon yahut genel bir ortama hitap ediyorsa, oradaki eşyaların taşınabilirliği ya da yazı da bazılarının kullanılabilirliği göz önünde bulundurulmalıdır. Harika bir perspektife sahip harika bir balkonunuz var. Bununla birlikte kullanma amacınızı da göz önünde bulundurarak değerlendirebilirsiniz.

Kış Balkon

Kış Balkon Nasıl Yapılır?

Öncelikle balkonunuzu planlamanız gerekmektedir. Balkonunuzu kapalı bir ortama soktuktan sonra, zevkinize ve isteğinize göre (ahşap, şömine vb.) özel bir dekorasyon da yapılabilir. Sade özelliklerinde, bir kış balkonu, bir masa, çevresinde sandalyeler ve çeşitli kış çiçekleri bulunmaktadır. Ahşap kış balkonlarına sallanabildiği gibi, şömineli kış balkonlarında da oturma dizaynı şömineye yaptırılmaktadır. Balkonu güzel bir balkon, balkon, PVC doğrama sistemi, panjurlu yapıların kurulması mümkündür. Açılır kapanır camlar en favori malzemeleri teşkil etmektedir. Zemin tasarımında mozaik taşlar da kullanabilirsiniz.

Kış balkon bu sırada en temel kural, hangi amaçla gerçekleşmesine karar vermektir. Bazı insanların yalnız kalabilecekleri, kaçış alanları adına, özel ve romantik buluşmalar için buraları değerlendirilebilmektedir.

Camekanlı Kış Bahçesi

Bunda yanlış bir şey yok, iyi bakmak mümkün ama bir kısmını vermek de mümkün, üzerinizde çok fazla baskı olacak. Buna göre dizilecek ürünler, dekorasyon ürünleri, kaliteli bir yaşam alanı oluşturmanızı sağlar. Kış balkonu, rüya, eğlence, dinlence, gece, dinginlik, hayal gücü, doğa gibi çağrışımları da beraberinde getirir. Her şekilde kullanılacak bir balkon tasarımı yaratabilme imkanı bulunmaktadır. Bununla birlikte, hazırlayacağınız bu mekanda balkon tarımı da yapabilirsiniz. Çuvalda patates çoğaltmak, saksıda minik elma ağaçları, portakal, bergamot, limon ağaçları gibi dekorasyona ve özelliklere hizmet eden çok yönlü bir sistem de evinizin içinde mucizevi bir şekilde oluşturabilmenizi isterim. İnsanlar sıkışıp kaldıkları apartman dairelerinde, sağlıklı evlerde, mahalle ya da sitelerde boğulurken, bu ayrılıklıklarını kırmak, monoton ve tek tip hayatlarından biraz uzaklaşmak adına, kış bahçelerinde her türlü kaldırılmış işlerini uygulayabilirler.

Oturma Grubu Kış Bahçesi

Sıcak şarap gecelerinin, mum yakarak toplam romantizm ambiyanslarının, rahat sohbetlerin paylaştırıldığı yerler buralardır. Bu nedenle, dümdüz bir hayatı yeşillendirmek, filizlendirmek ve renklendirmek sizin dokunuşlarınız sayesinde olacaktır. Kışa hazırlayacağınız balkon ve teraryumumla ilgili bitki köşelerini yapabilmeniz mümkündür. Terraryum çeşitli süslerle kaplı bazı küçük aletler, yosunların, caktüslerin koyuldukları fanuslara denilmektedir. Ayrıca balkonunuzu kış bahçesine çevirmek için sarmaşık, çeşitli bitki ve çiçek kullanmanız mümkündür. Özellikle kaktüs, antoryum gibi dayanıklı olanın işlenmesi de olasıdır.

Kış Bahçesi verandası

Bu anlamda, burada yetiştirilecek bitkiler için, ısıtmayı sağlamaktasınız. sıcaklık 18-21 derece arasında bir sıcaklık görmektedir. Bitkiler arasında, areca, antoryum, calathea yetiştirilebilecek gibi; Limon, bergamot, kumkuat, menekşe de yer alabilir.

Kış Bahçesi Tasarımları

Kış bahçesi balkon tasarımlarıÇeşitli çeşitlilikte ve modellerde geliştirilebilmektedir. Dış alanda balkonunuzun olmasına gerek yok. Uyumlu değilse, onu uyumlu hale getirmek için peyzaj özellikleriyle, iç mimarlarla görüşmeniz yapılabilir. Dilerseniz kış balkon tasarımlarınızda yapay çim de kullanılabilmektedir. Yahut, bir köşe çimlendirilerek, orada da balkon tarımı düzeyinde parçalar bitkiler, yemeklik ürünler yetiştirilebilmektedir.

Kış Bahçesi Terasları

Kapalı balkon sistemi, bazen müstakil evlerin ya da tek katlı evlerin balkon bölümünde gerçekleştirilebilmektedir. Kimi havuzlu ya da havuzu bulunmayan villalarda, bahçeye bakan kısımlarda, imkan dahilinde kış bahçeleri modelleri yapılabilmektedir. Kapalı balkon sisteminde, havalandırma elemanlarının da gözden geçirilmesi gerekmektedir. sistemler, kullanılan tarafından, klima, şömine, kalorifer sistemleri, doğal gaz, merkezi ısıtma gibi modellerde uygun ısı 21 derece şeklinde ifade edilmiştir. Balkon sıcaklığının gözetilmesi, bilhassa sıcaklıktaki kullanım yaşam florası yaratılabilmesi önemlidir. Bitkiler, kış balkonunu göstermek anlamında, özellikle seçilmiş ve görsel olarak da her şeyi güzelleştiren nüanslardır.

Şömineli Kış Bahçesi

Apartmanda Kış Balkon

Apartman alanları doğal olarak uzak yerlerdir. Burada dağılım ve kurallar oldukça belirgindir. Herkesin evi birbirini takip etmektedir. Ancak bu, apartman dairesinde balkona sahip olmanız için harika bir seçenektir. Apartman iyi durumdadır ve geniş bir terasa sahiptir. Eğer teraslı bir eviniz varsa, balkonunda da harikalar yaratabilirsiniz. Eğer güzel bir balkonunuz varsa balkona sahip olabilirsiniz, güzel bir balkona sahip olabilirsiniz. Bu sayede apartmanda kış balkon uygulamaları giderek artıyor. Apartmanda şömineli kış balkon dekorasyonları da yapılabilmektedir. Bunun için baca çıkışının olması gerekir. Banyodaki balkonları görebilir ve orada güzel bir balkona sahip olabilirsiniz, böylece güzel bir balkona sahip olabilirsiniz. Ama şunu düşünmeden edemiyorsun, küçük bir şeye sahip olmak iyi bir fikir ve bunu doğru bir şekilde yapabileceksin. Apartmanda balkon bulunmaktadır, apartmanın kullanım alanına göre bazen buranın sakince bir bahçeye de yapılabilmektedir. Hatta bazı modellerde çardak sisteminin de gerçekleştirildiği görülmektedir. Çardak ya da kubbe şeklindeki ahşap ya da prefabrik uygulamalarla ve bunların üretilebildiği eklenilen camekanlarla birlikte, komşuların da toplanabildiği ya da insanların kendi misafirleriyle oturabildikleri büyüleyici bir yerleşke yaratılabiliyor.

Kış Bahçesi Mutfağı

Kış Bahçesi Dekorasyonu

Bu balkon dekorasyonu, arzınıza ve olanaklarınıza göre şekil içerisinde yer almaktadır. Bunun için bir uzmandan görme desteğinizin büyük faydası vardır. Özellikle ahşap modelcilere ilgi çekmektedir. Çünkü insanların doğal yaşama dönemlerinde, şehirde yaşadıklarında kapana kısıldıklarını hissetmeleri için, ahşap gibi eski yerlerdeki nostaljik mekanlarda da sıcak bakılmaktadırlar. Ahşap malzeme şirketinin (masa, sandalye) alanlarında, yine ahşap oymalar, dekor ürünleri de yer alabilmektedir. Bununla birlikte, retro denilen eskiye özlemle dekorasyon tarzı ile de bahçe yapılabilmektedir. Retro kış balkon çeşitleri çinde, ürünlerin eski ev telefonları, radyoları, eskitilmiş çerçeveler de kullanılmaktadır. Kış balkon için soğuğa dayanıklı, odunsu uygulamalar, ağaçsı türlerin kullanılmasının faydasıdır.

Cam Çatılı Kış Bahçesi

Kış Bahçesi Modelleri

Kış balkon örnekleri üstünden gidildiğinde, doğal, beton, ahşap, şömineli, verandalı, bahçeli, camekanlı, apartman tipi vb. birçok türe düşünmek mümkün. Bu doğrultuda, sizin balkonunuzun olanakları mevcut veya balkonunuzu hangi türe çevirmek istediğinizde, ona göre bir değişiklik yapma işleminde şifre de kaçınılmazdır. Balkon güzel bir manzaraya sahip olup, veranda mekanları ise modelin modellenmesine ve güzel görünmesine olanak sağlamaktadır.

Hakkında dantel

Ayrıca Kontrol Edin

Ettehiyyatü Duası, Okunuşu, Anlamı, Arapça

Ettehiyatü duasıİslam ibadetlerinden namazın bir parçası olarak yer Alan ve namazın oturaklı bölümü okunan özel …

Bir yanıt yazın